Consulta individual

El procés terapèutic

La teràpia no és una tècnica específica sinó un espai d’acompanyament.

Cada persona és diferent i necessita d’uns recursos i d’un acompanyament diferent adaptat a les seves necessitats, a les seves característiques i al seu moment del procés.

La teràpia es un espai d’ autoconeixement on poder treballar totes aquelles coses que no et permeten viure bé. On créixer i aprendre a viure millor amb tu mateix, amb els altres i alineat amb les teves inquietuds, propòsits i necessitats.  Un espai on integrar recursos per a la teva vida.

Quan fer teràpia:

  • Quan tens malestars i condicionaments difícils de comprendre, saber per què es donen i conèixer la causa d’on venen.
  • Quan existeixen dificultats en les relacions de parella, familiars, laborals d’amistat i/o amb un mateix.
  • Davant de bloquejos i dificultats emocionals, mentals, energètiques i físiques.
  • En situacions difícils com separacions, dols, canvis vitals, d’etapa i/o laborals.
  • Quan es busca millorar l’eficiència, la connexió amb un mateix i la qualitat de vida.
  • Davant de la necessitat d’una orientació personal i/o laboral.
  • Quan els projectes importants per a un no s’assoleixen amb èxit com per exemple feina, fills, vida en parella, etc.
  • Quan existeix malestar general.
  • Quan hi ha ganes de conèixer’se més, aprendre i desenvolupar més el propi potencial.

Sessió a distància:

És possible realitzar algunes sessions a distància en els casos de les persones que no poden desplaçar-se per malaltia o que viuen en altres països. En aquests casos específics i segons si el tipus de demanda de la persona ho permet, es pot realitzar la sessió per Skype.

El Mètode Feldenkrais

El Mètode Feldenkrais és un mètode d’aprenentatge a través del moviment que et permet millorar la teva qualitat de vida física, prevenir problemes de salut i augmentar la teva llibertat d’actuació.

Quan apareix un dolor o una lesió física, anar a un bon professional pot ajudar a millorar-la, però si no es modifica el patró, la tendència i l’hàbit que l’ha provocada, de nou la mateixa situació o dolor es repeteix.

El Mètode Feldenkrais t’ensenya a ser conscient de quins són els patrons que et generen els dolors, les lesions i els problemes físics i et mostra, tant a nivell conscient com inconscient, a integrar noves formes de moure’t, estar i actuar perquè no es tornin a repetir.

A més a més, el Mètode Feldenkrais treballa amb el sistema neurovegetatiu proporcionant així una sensació d’equilibri, tranquil·litat i benestar.

Com es treballa:

En les sessions individuals (IF) es treballa mitjançant manipulacions suaus i precises que t’ajuden a prendre consciència de les teves tendències habituals, descobrir quins patrons no t’ajuden o et generen dolors i lesions, i aprendre noves possiblitats més funcionals i saludables per a tu i la teva vida

En les sessions de grup (ATM) es treballa mitjançant la paraula per explorar, a través de moviments fàcils i suaus, diferents funcions neuromotores que et permeten millorar i descobrir noves formes de moure’t i nous hàbits posturals més saludables. A més a més és un espai on estar amb contacte amb tu mateix/a i ampliar la teva autoconsciència; sigui quin sigui el teu punt de partida, edat o nivell d’autoconsciència.

Quins aspectes millora:

Els dolors corporals (d’esquena, articulars, cervicals, lumbars, genolls, etc.)
Les males postures.
Les lesions cròniques o recurrents.
L’estrès.
La respiració.
La qualitat i llibertat de moviment.
Els estats anímics baixos o depressius.
El rendiment en activitats esportives i físiques.
L’autoconsciència.
El benestar general de la persona.
La qualitat de vida.