Qui sóc

M’ interessen els processos d’aprenentatge i de desenvolupament personal. M’agrada facilitar espais, ja sigui de manera individual o través de la docència, on cada persona pugui trobar allò que necessita.

Al llarg dels anys m’he anat formant amb diferents disciplines. Però per a mi, el més important no són les tècniques sinó les persones. Per això, m’agrada acompanyar-les a que connectin més amb les seves pròpies capacitats i recursos, a que es treballin, enfrontin les seves dificultats, confiïn més amb elles mateixes, s’acceptin, s’estimin i transformin tot allò que no els permet viure bé.

A nivell individual atenc a les persones en consulta privada d’una manera personalitzada i adaptada a les necessitats específiques de cadascú.

A nivell de grup, facilito diferents cursos i tallers en universitats, escoles de negocis, centres especialitzats, institucions públiques i com a autònoma.

La meva primera formació va ser en música i arts escèniques i he passat uns anys de la meva vida actuant, ballant, donant classes, dirigint i creant. L’art m’ha ajudat a créixer i a treballar-me profundament i també m’ha aportat eines valuoses de cara a la formació i el desenvolupament personal.

Per altra banda, la formació contínua i la convivència amb tot tipus d’àmbits i col·lectius m’ha permès desenvolupar la meva professió des d’una visió àmplia i integradora, on l’objectiu final és que les persones trobin allò que necessiten i visquin millor.

Per això vull agrair a totes les persones que han format part del meu camí d’aprenentatge i creixement personal, que són moltes, i a tots els alumnes i clients que segueixen fent que tot això sigui possible. A tots vosaltres: MOLTES GRÀCIES.