Residencial d’estiu 2017 “Connecta amb els teus propis recursos”

26 juny Residencial d’estiu 2017 “Connecta amb els teus propis recursos”

Connecta amb els teus propis recursos

Quatre dies diferents per dedicar-te especialment a tu, un espai per descansar de les rutines diàries i rodejar-te de naturalesa i tranquil·litat, perquè només t’ocupis d’ estar en contacte amb tu mateix/a.

Una experiència enfocada a treballar i aprofundir diferents aspectes personals, i adquirir eines pel creixement i la recerca interior.

Treballarem amb diferents recursos que faciliten ampliar la teva autoconsciència i aprofundir en el teu desenvolupament:

-El treball corporal.
-Els recursos sistèmics.
-La percepció i la creativitat.
-Les eines terapèutiques i d’autoregulació.

Com ho farem

A través del moviment, de la meditació, de la sensibilitat perceptiva, d’integrar parts de tu en conflicte o desconnectades, de l’exploració de l’entorn natural i les seves textures, de les imatges internes, de treballar limitacions i dificultats, del so, del compartir sensacions, d’ordenar els vincles i millorar les relacions, de l’expressió plàstica, de l’enfocar-te cap a allò que vols, del silenci, d’una bona nutrició, de la calma, de transformar creences, del deixar anar les coses que ja no et serveixen, de prendre’t temps per a tu, de divertir-te.

A qui va dirigit

A totes les persones que vulguin passar uns dies compartint un espai d’autoconsciència, creixement i benestar, a persones que vulguin aprofundir en el seu treball personal i fer un pas més, a professionals de l’àmbit sanitari, terapèutic i formatiu que vulguin aprendre algunes eines i recursos més per a la seva persona i professió, a persones que es troben amb dificultats en les relacions personals i laborals, a qualsevol persona que tingui ganes de passar uns dies de benestar i treball personal connectats amb la naturalesa.

Quan:  del 3 al 6 d’agost 2017.

Horari: comença el dijous 3: de 10 a 11h arribada i acomodació, a les 11:00 comença el curs. Finalitza el diumenge 6 a les 14h.

On: a prop d’Artés. Un lloc de naturalesa per les pràctiques exteriors, calma, menjar sa i energètic, biblioteca, piscina, jardins, laberint, una borda com a espai de retir i una sala gran i amb calidesa per fer les pràctiques interiors.

Data límit per inscriure’s: dilluns 17 de juliol.

Per reservar la plaça és necessari realitzar una entrevista d’admissió.

Facilitadora:

Elisenda Renom
www.elisenda-renom.com
M. 654 928 205
info@elisenda-renom.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.