Alquímia Interior 2017-2018

24 jul. Alquímia Interior 2017-2018

L’ Alquímia Interior és un espai de creixement personal on treballar aspectes de tu i de les teves relacions que et permetin viure millor i adquirir eines pel teu desenvolupament i recerca interior.

Un espai on transformar les dificultats i el dolor en possibilitats, connectar amb la teva intuïció i entrenar la percepció perquè et guïn en la teva vida. Un espai on orientar-te, sanar les ferides i les relacions amb els altres, aprendre recursos per aconseguir els teus objectius i alleugerir les teves càrregues.

Com:

Amb l’entrenament i l’exploració contínua de diferents propostes terapèutiques. Algunes de les eines a través de  les quals treballarem són:

-El moviment.

-La percepció.

-Els recursos sistèmics.

-L’expressió i la creativitat.

-Les eines energètiques i d’autoregulació.

A qui va dirigit:

A les persones interessades en el seu creixement personal, que vulguin millorar el seu benestar i qualitat de vida, i que els interessi treballar els seus vincles i relacions.

A terapeutes, psicòlegs, assistents socials, personal sanitari, etc, que desitgin integrar noves eines en la seva professió.

A totes les persones amb ganes d’ aprendre, gaudir i desenvolupar més el seu propi potencial i habilitats.

Dates:

El tercer dissabte de cada mes de 10 a 14h d’octubre a juliol: (21 d’octubre, 18 de novembre, 16 de desembre, 20 de gener, 17 de febrer, 17 de març,  21 d’abril, 19 de maig, 16 de juny, 21 de juliol).

 Lloc:

A l’espai Insight (maicaotalora.wordpress.com) a Travessera de les Corts 154, 4-4, de Barcelona.

Requisits:

Per poder treballar amb profunditat i confiança es demana el compromís amb el treball (assistència) i amb el grup. Això permet que cada persona pugui establir vincles de confiança per poder fer el seu procés amb tranquil·litat. Per això és necessari realitzar una entrevista prèvia a l’ inscripció per assegurar que les expectatives, possibilitats i necessitats de cada persona es corresponguin amb els requisits i allò que treballarem.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.