Espai de Formació

collaboracions-300x300

Col·laboro amb diferents universitats, empreses, centres educatius i institucions perquè els professionals d’aquests àmbits puguin entrenar i integrar eines per a la seva pràctica professional i pel seu benestar personal i del col·lectiu del qual formen part.

Entrenament d’habilitats comunicatives i tècniques per parlar en públic:

En la nostra vida professional i personal sovint ens trobem en situacions que ens requereixen un bon domini de les nostres habilitats comunicatives.

Llegir més

Per això, si volem transmetre les nostres idees amb claredat, eficàcia i èxit és important entrenar i aprendre els recursos del bon orador. En una presentació, més enllà d’utilitzar alguns suports tecnològics, qui realment transmet els missatges som nosaltres mateixos: som els responsables de captar l’atenció, de comunicar d’una manera coherent i sense contradiccions entre els aspectes verbals i no verbals, de dominar els factors que ajuden a tenir un impacte positiu sobre l’audiència, etc. Així que val la pena entrenar i dominar els elements clau d’una bona presentació.

A més a més, l’entrenament d’habilitats comunicatives no només ajuda a l’hora de parlar en públic sinó que també afavoreix la comunicació d’altres aspectes i situacions personals i professionals (reunions d’equip, lideratge, converses difícils, gestió de conflictes, venda, etc.).

Formació a formadors:

Els formadors i facilitadors també necessiten espais on aprendre recursos que els ajudin en la seva pràctica professional i el seu benestar personal i de les estructures de les quals formen part.

Llegir més

La meva manera de fer-ho és treballant des de:

  • L’educació i gestió emocional.
  • El treball sistèmic per a la millora del funcionament personal, d’equips i d’estructures laborals.
  • Les tècniques pel benestar: meditació, relaxació, reducció de l’estrès, autoconsciència a través del moviment, treball postural, expressió corporal, art i creativitat.
  • Els recursos del moviment i entrenament de la percepció per a terapeutes, psicòlegs i facilitadors.
  • L’entrenament d’habilitats comunicatives.

Formació en arts escèniques:

Formacions i entrenaments per a l’actuació: interpretació, moviment i recursos per a la creació escènica.

Llegir més

Per una banda, col·laboro amb l’Escola Superior d’art dramàtic de Barcelona i en centres especialitzats en formació actoral. Per l’altra, treballo amb grups i col.lectius que no es volen dedicar professionalment al món de l’actuació, però que desitgen aprofitar el potencial de les arts escèniques pel creixement personal, l’exploració de la seva expressió i creativitat, i la millora social.