Presentació

Elisenda Renom Bernaus

 Terapeuta, professora d’arts escèniques i habilitats per a parlar en públic, professional del moviment i actriu

 Acompanyo a les persones i col·lectius a aprendre i desenvolupar-se en l’àmbit personal i professional, mitjançant la formació i els processos de canvi personalitzats des d’una mirada àmplia, integral i transversal.

 

Totes les persones necessitem espais on entrenar i aprendre les habilitats que ens permeten desenvolupar les nostres capacitats i potencial. La meva manera d’acompanyar a les persones i col·lectius en aquest camí de desenvolupament és mitjançant els processos de canvi i transformació personal en consulta privada i la formació en universitats, institucions, escoles de negocis i empreses.

Els valors que orienten el meu treball són la professionalitat, el respecte, la transparència, el compromís i la responsabilitat. Aquests valors em permeten generar espais on les persones poden aprendre amb confiança i seguretat.

La meva formació integra diferents enfocaments complementaris que m’han proporcionat una mirada àmplia, integral i transversal sobre els processos d’aprenentatge i desenvolupament: em vaig llicenciar en Art Dramàtic a l’Institut del teatre de Barcelona i vaig cursar els estudis de Màster i DEA del Doctorat en Arts escèniques i el postgrau Cuerpo y arte. M’he format en Psicoteràpia integrativa i en diferents tècniques d’acompanyament terapèutic com el coaching, les constel·lacions sistèmiques per a l’àmbit familiar, laboral i organitzacional, la teràpia breu estratègica, el Mètode Feldenkrais (formació acreditada per The European Training Acreditation Board), les tècniques d’autoregulació del sistema nerviós, entre altres. I com que crec en la importància de la formació contínua dels professionals, actualment segueixo ampliant els meus coneixements i la meva curiositat infinita amb la formació en hipnosis Ericksoniana.