Presentació

Elisenda Renom Bernaus

 Terapeuta, professora d’arts escèniques i habilitats per a parlar en públic, professional del moviment i actriu

 Acompanyo a les persones i col·lectius a aprendre i desenvolupar-se en l’àmbit personal i professional, mitjançant la formació i els processos de canvi personalitzats des d’una mirada àmplia, integral i transversal.

 

Totes les persones necessitem espais on entrenar i aprendre les habilitats que ens permeten desenvolupar les nostres capacitats i potencial. La meva manera d’acompanyar a les persones i col·lectius en aquest camí de desenvolupament és mitjançant els processos de canvi i transformació personal en consulta privada i la formació en universitats, institucions, escoles de negocis i empreses.

Els valors que orienten el meu treball són la professionalitat, el respecte, la transparència, el compromís i la responsabilitat. Aquests valors em permeten generar espais on les persones poden aprendre amb confiança i seguretat.

La meva formació integra diferents enfocaments complementaris que m’han proporcionat una mirada àmplia, integral i transversal sobre els processos d’aprenentatge i desenvolupament: em vaig llicenciar en Art Dramàtic a l’Institut del teatre de Barcelona i vaig cursar els estudis de Màster i DEA del Doctorat en Arts escèniques. M’he format en diferents tècniques d’acompanyament terapèutic com el Mètode Feldenkrais (formació acreditada per The European Training Acreditation Board), el coaching, les constel·lacions sistèmiques per a l’àmbit familiar, laboral i organitzacional, la teràpia breu estratègica, les tècniques d’autoregulació del sistema nerviós, entre altres. I com que crec en la importància de la formació contínua dels professionals, actualment segueixo ampliant els meus coneixements amb el postgrau de Psicoteràpia integrativa i el postgrau Cos i art sobre creativitat i artteràpia.