Testimonis

“Hola, només et volia donar les gràcies per la Constel.lació d’ahir, em sento tan bé avui, per fi puc respirar tranquil.la, se m’ha acabat l’angoixa i em sento tranquil.la i plena, molt més segura, així que només tinc paraules d’agraïment i efecte per a tu Elisenda.

Doncs res, només volia fer aquest incís per agrair-te que segueixis estant tant al servei dels altres, per la teva forma tant especial que tens de fer-ho, de manera senzilla, honesta, contundent quan cal però sense perdre aquesta sensibilitat que et fa tan especial i sent sempre super respectuosa. Moltes gràcies Elisenda.”

Laura C.

-Excel.lent entrenadora.

-Gràcies per ajudar-nos a trobar-nos.

-Ha sigut una excel·lent experiència, l’Elisenda fa amena les classes. M’ha fet sentir molt còmode amb la seva forma de transmetre els coneixements.

-M’ha encantat que hagi treballat amb nosaltres per comunicar millor.

Alumnes del curs de comunicació i presentacions públiques

“Hola Elisenda, buenos días, muchas gracias por todo, ha sido una consulta increíble. Me has ayudado mucho. Ha sido un placer compartir contigo algo tan profundo e importante para mí”

Yolanda M.

“Muchas gracias Elisenda por el taller, fue un regalo tenerte y aprender cosas de ti. Espero poder ir a verte pronto. Gracias de corazón”

Raquel.

“Gràcies, gràcies, gràcies Elisenda per ser aquest motor de consciència i d’aprenentatges.”

Cristina B.

“Per a mi el què fa especial el treball de l’Elisenda és:
-El fet de ser una teràpia única vinculada a la seva experiència, coneixements i sensibilitat i que no sigui “de manual” genera confiança i seguretat.
-La convicció dels diferents coneixements, tècniques…la fan una teràpia molt completa.
-Les diferents opcions de treball segons les necessitats. Cada sessió varia i s’aparta de tota monotonia.
-La seva empatia per saber quin “llenguatge” és més adequat.
-La seva capacitat de transmetre i fer comprendre.
-Tot passa de manera molt natural. No et pots sentir incòmode en cap moment encara que s’arribin a treballar coses molt dures.
-El treball realitzat sempre (en cada sessió) té un resultat perceptible i s’integra en la persona.
-El treball no és només durant la sessió i a seva presència sinó que segueix al llarg dels dies posteriors.”

Ariadna V.

“Gràcies a tu tinc un nou paisatge a la meva vida”

Elena S.

“Muchas gracias Elisenda por enseñarme a ver las cosas desde otra perspectiva”

Pepa.

“Desde mi perspectiva, puedo afirmar que he conocido y experimentado ideas y sensaciones, que de otra manera creo que no hubiera tenido la ocasión de encontrar y disfrutar.  He tenido la suerte de poder descubrir, aprender y compartir que desconocía.

Sobre la formadora recomiendo que si existe la  posibilidad de que llegues a descubrirla, hazlo.

Nada más me queda que agradecer la oportunidad que he podido vivir y enviar un fuerte saludo.”

Tomás F.

“A nivell personal, per mi aquest residencial m’ha obert les portes a una nova etapa de la meva vida. Estic en un moment personal difícil, però el visc amb serenitat i el Residencial ha estat i serà, una bona eina per redescobrir-me!!”

Mònica S.

“He hecho algunos cursos a lo largo de mi vida y cada uno de ellos ha ido aportando información a mi vida, pero siempre quedaba alguna laguna; 
Con los cursos de Elisenda he llegado a conectar con mi interior sin esfuerzo , con tanta naturalidad y aprendiendo a escucharme a mi misma, he conseguido lo que tanto anhelaba.

Los cursos son intensos y sin perdidas de tiempo, (para mi muy importante) y siento que pagas un valor y lo que recibes es mucho más de  su parte, es impresionante el crecimiento interior que estoy experimentando desde que empecé con ella.”

Maite.